0
0
GENOSYS ELMÉLETI OKTATÁS
GENOSYS ELMÉLETI OKTATÁS
Biztosan ott a helye, amennyiben:

• minden érdekli, ami a szépségipar innovációival kapcsolatos
• a tudás növelése érdekében folyamatosan képzi magát
• olyan márka mellett teszi le a voksát, amely már bizonyított a világpiacon
• kezeléseiben és vendégeinek kínált termékei kiválasztásánál kizárólag a legjobbakkal dolgozik.

Tisztelt Partnerünk, leendő Partnerünk!

Tisztelettel meghívjuk Önt a Genosys kollagénindukciós rendszer soron következő, a márka termékeit és újdonságait bemutató szakmai továbbképzésére, melynek címe: Fedezze fel az új és a megújult GENOSYS termékek világát.

A szakmai továbbképzés tematikája:

- Mikrotűs roller és pen rendszer. Tűs eljárásokat végzel? Add hozzá a leginnovatívabb hatóanyagokat.
- Steril kozmeticeutikálok
- Automatikus mikrotűs kezelő eszköz gyakorlati bemutató
- Sikerre ítélt lakossági termékek

Részvételi díj: 50.000 Ft, mely teljes mértékben levásárolható termékekre.


Miért választják az orvosok a Genosys termékeket?

• A Genosys termékkínálata a magas minőség és az orvosi tisztaságú hatóanyagok révén az irritált bőrt támogatva megoldást kínál az invazív kezelések utáni bőrregenerálódásra: lehúzza a bőrpírt, az eritémát, az ödémát a beavatkozások után és segíti az egészséges megújulást. 
• A fotoszenzibilizáló kezelések után kötelező a napi szintű fényvédelem, így a Genosys növényi hatóanyagokban gazdag, poliglutaminsav és phytosphingosine tartalmú fényvédője biztonsággal ajánlható az invazív kezelésen átesett Pácienseknek.

Miért választják esztétikai szakemberek a Genosys termékeket?

• A dél-koreai szépségipar rendkívül innovatív, kiváló minőségű és természetes alapanyagokat használ. A világ harmadik legnagyobb exportőrévé nőtte ki magát az iparágban.
• A dermarolleres kollagénindukciós kezelések komplex megoldást nyújtanak, a bőr természetes öngyógyító képességet aktiválják az adott területen, új kollagén és elasztikus rostok termelését váltják ki.
• A dermarolleres kollagénindukció eredménye sok esetben vetekedhet a hagyományos (nem a frakcionális) lézeres bőrmegújítás eredményével, ugyanakkor a felépülési idő jóval rövidebb.
• A bonyolult bőrproblémákat a GENO-LED alacsony intenzitású fényterápiája LED fénnyel oldja meg, fájdalommentesen és biztonságosan elejét veszi a hagyományos lézerforrások kockázatainak.
• Haj- és fejbőr kezelő rendszere, a HR³ MATRIX MESOPECIA SYSTEM FOR HAIR & SCALP innovatív technológiát alkalmaz az alapvető hajproblémák ellen, és a bio-fejlesztésekre alapozva gyors eredményeket biztosít.

Képzés ára: 50  HUF
Levásárolható

Jelentkezés képzésre

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing