A GENOSYS bemutatása
 

Az emberi szervezetet 60 trillió sejt építi fel, és minden egyes cella körülbelül 22 000 génkódot tartalmaz, melynek a neve GENOM.

Mi okozza a bőr öregedését?

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fo kiváltó ok. Az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külso tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.
 

  • Áttörő új „ENB-VCW” technológia, a legerősebb antioxidánsokkal véd a levegő és hő általi oxidációtól
  • A sejt anyagcsere ösztönzője az „ubiquinone” (azaz Q10 koenzim), mely a sejtmátrix építője és gyógyítója; hidratáló „hialuronsav”; kiváló antioxidáns ásványok, mint a „szerves szilícium”
  • A bőr őssejtjeinek erőteljes stimulátora, innovatív bőr újjáépítő hatóanyagok, a „citokin” és a „peptid-komplex”
  • Modern intradermális hatóanyag szállítási rendszer, mely a funkcionális, nanorészecske méretű hatóanyagokat a mélyebb dermisz sejtekhez juttatja a mikrotűs technikával.

 

Close This Window